Att investera i ett 4evergreen MBR Premium är att göra ett aktivt ställningstagande – Vår miljö är viktig och innovation och teknik möjliggör nytänk och tillvaratagande av resurser

4evergreen MBR Premium – ett koncept

Då 4evergreen MBR Premium konceptet är unikt, tar vi hand om allt från ansökan, leverans, inkoppling och driftsättning av systemet. Vår ambition är att leverera system till de kunder som vill ha det bästa inom enskilt avlopp och investera i teknik istället för grävtimmar och grus samt vara med och ändra vår syn på avloppsvatten, då det är en resurs att ta tillvara på.

För er som är intresserade av att veta mer om 4evergreen MBR Premium ber vi er kontakta oss klicka här för mer information.

4evergreen MBR Premium – ett koncept

AB Evergreen Solutions är ett mycket expansivt miljöteknikföretag som är verksamt under varumärket 4evergreen. Vi arbetar med certifierade kvalitetsprodukter för avloppsvattenrening i stor som liten skala, dricksvattenrening samt regnvattenuppsamling. Vårt segment enskilt avlopp har under de senaste åren vuxit kraftigt och vi är idag den ledande aktören inom området prefabricerad avloppsvattenrening i Sverige med en omsättning inom koncernen på närmare 60 miljoner SEK.

Idag finns vi etablerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Trosa, Norrköping, Nyköping, Örebro, Limhamn och Umeå. Läs mer om oss på 4evergreen.se.